Formular Inscriere

Inscriere Simpozion 23-25 August 2019


(100RON medici rezidenti / 200RON medici primari și specialiști) - dacă este achitată până la 31 iulie 2019
​(200RON medici rezidenti / 300RON medici primari și specialiști) - dacă este achitată după la 31 iulie 2019:
 
Taxa se achita in cont anterior înscrierii prin formularul de înscriere, iar dovada plății (extrasul bancar) se atașeaza campului de mai sus.
Taxa va fi depusă în contul Asociatiei Romane de Dermato-pediatrie Cod IBAN: RO46INGB0000999905069691 deschis la ING BANK NV AMSTERDAM, Sucursala Opera. Cu mențiunea “Taxă Simpozion de Vară de Dermatologie 2019”. Dovada plății taxei de simpozion se va atașa în câmpul "Dovada plată" al formularului online de înscriere.


Doresc să particip si la:
Rezervare loc Prânz:
- vineri 24.08
- sâmbătă 25.08


- confirm ca datele furnizate sunt corecte si sunt de accord cu prelucrarea acestora in conformitate cu normele in vigoare.

Buton inactiv!
Va rugam incarcati "Dovadă achitare taxa înscriere" pentru simpozion
* * Asociația Română de Dermatologie Pediatrică cu sediul în Str. Ionel Perlea, nr. 10, sector 1, București, România, prelucrează datele dumneavoastră personale, introduse în prezentul formular de înscriere, conform Notei de informare atasata la prezentul formular.
Pe durata manifestarii vor fi preluate instantanee fotografice. Unele dintre acestea vor fi utilizate pentru ilustrarea evenimentului, promovarea lui si/sau a editiilor viitoare.


** Taxa va fi depusă în contul Asociatiei Romane de Dermato-pediatrie Cod IBAN: RO46INGB0000999905069691 deschis la ING BANK NV AMSTERDAM, Sucursala Opera. Cu mențiunea “Taxă Simpozion de Vară de Dermatologie 2019”. Formularul completat, împreună cu dovada achitării taxei aferente se vor scana și se vor trimite pe adresa de e-mail office@dermato-pediatrie.ro pînă la data de 18 august 2019. Alternativ, va puteti inscrie online iar dovada achitarii taxei/taxelor va fi incarcata in rubrica speciala a formularului online. *** Locurile pentru cursurile de specializare organizate in cadrul simpozionului au fost epuizate. Multumim pentru interes! „Taxa cursuri” va fi achitată dupa primirea confirmarii înscrierii, în același cont bancar.

În cazul in care aveti nevoie de factura fiscala, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii la adresa office@dermato-pediatrie.ro
INFORMAȚII FACTURARE
Tip factură* (persoana fizica, PFA sau SRL)
Denumire firmă (nume complet pt. persoane fizice)*
Cod fiscal (CNP pt. persoane fizice)*
Sediul social (adresa pt. persoane fizice)*Asociatia Romana de Dermatologie Pediatrica, cu sediul in Bucuresti, Ionel Perlea, nr. 10, sector 1, București, România, inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de pe langa Judecatoria sectorului 1 sub nr. 109, telefon 021.314.10.62, email office@dermato-pediatrie.ro, in calitate de operator, prelucreaza date cu caracter personal -
furnizate de dumneavoastra sau colectate anterior din surse publice - in urmatoarele scopuri:
a) informarea dumneavoastra cu privire la actiunile pe care le intreprindem in sprijinul instruirii si perfectionarii profesionale a medicilor dermatologi din Romania. Temeiul acestei prelucrari este interesul nostru legitim de a promova si apara valorile si interesele profesionale in domeniul dermatologiei. Daca nu mai doriti sa primiti aceste informari, aveti dreptul sa va opuneti si/sau sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra personale din baza noastra de date, prin simpla trimitere a unui email in acest sens catre office@dermato-pediatrie.ro.
b) participarea dumneavoastra la actiunile mentionate la litera a). Temeiul acestei prelucrari este executarea contractului de participare la actiunile prementionate la care v-ati inscris prin completarea integrala a formularului de participare.
Datele personale pe care le detinem sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul, specialitatea si semnatura. Suplimentar, in conformitate si in conditiile stabilite de Regulamentul General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 beneficiati si de urmatoarele drepturi in privinta datelor dumneavoastra personale detinute de noi: dreptul de acces si de rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a depune o plangere la ANSPDCP (www.dataprotection.ro).
Mentionam, de asemenea, ca datele dumneavoastra personale nu sunt transferate in afara UE sau SEE si sunt pastrate pana va manifestati vointa de a le sterge din baza de date dar nu mai mult de 5 ani de la ultima participare.
Pentru orice intrebari sau lamuriri referitoare la prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati la office@dermato-pediatrie.ro.
In speranta unei bune colaborari in continuare, va multumesc pentru atentia si timpul acordat citirii acestui mesaj si va doresc mult succes.

Contact

ASOCIATIA ROMANA DE DERMATOLOGIE PEDIATRICA
Str. Ionel Perlea nr. 10, sector 1,
010209 Bucuresti, România
office@dermato-pediatrie.ro